• Nederlands
  • Engels

ONGEKEND GEVOEL VAN VRIJHEID

Als u razendsnel een korte afstand van A naar B wilt overbruggen, is het huren van een helikopter een zeer aantrekkelijke oplossing. Vliegen met een helikopter geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Dankzij de partners van Offerteprivejethuren.nl is er geen wolkje aan de lucht. Als u het offerte formulier invult, ontvangt u gegarandeerd binnen 36 uur 3 scherp geprijsde offertes in uw mailbox. Vergelijk de aanbiedingen van onze partners en maak op uw gemak een keuze. Heeft u de knoop doorgehakt, dan voelt u zich binnenkort zo vrij als een vogel in het luchtruim. U vliegt met een luxe helikopter en de piloot is de vleugels van uw vlucht. Vliegt u met ons mee?

OVERAL OPSTIJGEN EN LANDEN

Het grote voordeel van een helikopter huren, is dat u op vrijwel elke locatie kunt vertrekken en landen. Helikopters hebben immers geen start- of landingsbaan nodig. U omzeilt op een handige manier de vele files die op de Nederlandse en Belgische wegen staan. In de helikopters die u via partners van Offerteprivejethuren.nl huurt, neemt u plaats in zeer comfortabele, leren fauteuils. Onderweg zit u eerste rang bij een fantastisch uitzicht op het landschap dat aan u voorbijtrekt. U houdt uw adem in en kijkt uw ogen uit. Tijdsbesparing, sightseeing of gewoon een unieke ervaring: bepaal zelf de reden om een helikopter te huren. Gaat u al door de knieën, want de rotoren beginnen te draaien?

VERGUNNINGEN VAN A TOT Z GEREGELD

Voor een helikoptervlucht in Nederland en België bent u bij de partners van Offerteprivejethuren.nl aan het juiste helikopterplatform. Vraag een offerte aan en regel snel uw particuliere of zakelijke vlucht. Vanzelfsprekend vragen onze partners ook de vereiste landingsvergunning aan. Ook uw gewenste locaties worden nauwkeurig geïnspecteerd. Geruisloos, snel en op maat worden uw verwachtingen overtroffen. Uitstekend opgeleide helikopterpiloten zitten al jarenlang achter de stuurknuppel en hebben een groot aantal vlieguren op hun naam staan. Op de regenboog na, liggen alle bestemmingen binnen handbereik. U bent razendsnel op uw bestemming. En de geboekte helikopter haalt u ook weer op. Zeg nou zelf: zo’n bijzondere ervaring gunt u toch iedereen.

Werkwijze bij het huren van een helikopter

1. Uw offerte aanvraag verzenden

Vul het offerte formulier in. Maak de keuze voor een vliegtuig of een helikopter. Kies voor enkele vlucht, retour vlucht of meerdere vluchten. Vul de gewenste stad of luchthaven voor vertrek en aankomst in, de datum van vertrek en aankomst en het aantal passagiers. Completeer de offerte aanvraag met uw contact informatie en eventuele vragen en / of opmerkingen voor onze partners. Klik daarna op verzenden en u bent ‘airborne’.

Heeft u nu meteen een prijs nodig? WhatsApp of bel ons dan even.

2. Uw offerte aanvraag uitzetten

Het door u ingevulde offerte formulier is voor ons uw wensenlijst. Op basis van deze persoonlijke wensen selecteert Offerteprivejethuren.nl de partners die het meest geschikt zijn voor uw offerte aanvraag. Alleen bij deze partners wordt uw aanvraag uitgezet. Dit verzekert u van de scherpste prijzen en beste services. Hiervoor werken we samen met alle toonaangevende aanbieders van helikopters uit heel Europa.

3. Binnen 36 uur 3 offertes

Binnen 36 uur ontvangt u van onze partners drie op maat gesneden offertes. Vergelijk de diverse offertes en kies op uw gemak voor de beste aanbieding. Na het maken van uw keuze doet u rechtstreeks zaken met de betreffende partner. Offerteprivejethuren.nl is namelijk geen broker of operator, maar een partnerplatform. Wij zetten uw offerte aanvraag alleen uit, bij onze partners die aan uw wensen kunnen voldoen. We berekenen aan u en onze partners dan ook geen commissie.

Partners

Voordelen

Reviews