Werkwijze

 • 1. Uw offerte-aanvraag verzenden

  Vul het offerte formulier in. Maak een keuze voor een vliegtuig of een helikopter. Kies voor enkele reis, retour reis of meerdere bestemmingen. Vul de gewenste stad of luchthaven voor vertrek en aankomst in, de datum van vertrek en aankomst en het aantal passagiers. Complementeer uw offerte-aanvraag met uw contact informatie en eventuele vragen en / of opmerkingen. Klik daarna op verzenden en u bent ‘airborne’.

  Heeft u nu meteen een prijs nodig? Bel of WhatsApp ons dan even.

 • 2. Uw offerte-aanvraag uitzetten

  Het door u ingevulde offerte formulier is voor ons uw wensenlijst. Op basis van deze persoonlijke wensen selecteert Offerteprivejethuren.nl de partners die het meest geschikt zijn voor uw offerte-aanvraag. Alleen bij deze partners wordt uw offerte-aanvraag uitgezet. Dit verzekert u van de beste services en de scherpste prijzen. Hiervoor werken we samen met alle toonaangevende aanbieders van privé jets, vliegtuigen en helikopters uit heel Europa.

 • 3. Binnen 36 uur 3 offertes

  Binnen 36 uur ontvangt u van onze partners 3 op maat gesneden offertes. Vergelijk de diverse offertes en kies op uw gemak voor de beste aanbieding. Na het maken van uw keuze doet u rechtstreeks zaken met de betreffende partner. Offerteprivejethuren.nl is namelijk geen broker, maar een partner platform. Wij zetten uw offerte-aanvraag alleen uit bij de juiste aangesloten partners. We berekenen aan u en onze partners dan ook geen fee of commissie.

Voordelen

Reviews