Privé vliegen met Offerteprivejethuren.nl

Op het internet vindt u veel verschillende brokers en operators die privé vluchten aanbieden met verschillende toestellen, van diverse luchthavens en onder uiteenlopende voorwaarden. Maar wat is de beste deal voor uw reis en hoe weet u welke brokers de diensten aanbieden die u wenst? Om het boeken van een privé vlucht eenvoudiger te maken hebben wij het partnerplatform Offerteprivejethuren.nl opgericht. Hier brengen wij reiziger en aanbieder samen door uw offerte aanvraag door te zetten naar drie partners die aan uw wensen kunnen voldoen. Het verzenden van een offerte aanvraag is volledig vrijblijvend en we rekenen ook geen fee of commissie. Na de offerte aanvraag doet u rechtstreeks zaken met onze partners.

Een vlucht naar wens

Privé vliegen staat volledig in het teken van een vlucht die wordt ingericht naar de wens van de reiziger. Van enkele voordelen bent u verzekerd, zoals het omzeilen van wachttijden en drukte op luchthavens, een directe vlucht naar uw bestemming, op een vliegveld zo dicht mogelijk bij uw eindbestemming. Met een helikopter kunt u vaak nog dichter bij uw eindbestemming landen. Naast deze voordelen levert privé vliegen ook het voordeel op dat u een totaalpakket krijgt aangeboden door onze partners. Zij verzorgen uw reis tot in de puntjes, van begin tot eind. Een speciale ontvangst als VIP in de VIP-terminal, een luxe maaltijd tijdens de vlucht of een chauffeur die u komt ophalen en naar het vliegveld brengt; het is allemaal mogelijk. Geef bij het invullen van het offerte formulier aan van welke diensten u gebruik wenst te maken, dan selecteren wij drie partners die hieraan kunnen voldoen.

Het comfort van privé vliegen

Wilt u op comfortabele wijze naar uw bestemming vliegen? Onze partners zorgen voor een vlucht waarbij u kunt genieten van privacy, rust en het gezelschap dat u heeft. De stoelen zitten goed, aan beenruimte geen gebrek en laat u verzorgen door uw persoonlijke steward(ess). Arriveer een kwartier voor vertrek op de luchthaven en geniet van de ontspannen sfeer die merkbaar is op en rond de vlucht. Offerteprivejethuren.nl helpt u graag bij het vinden van de beste aanbieder voor uw vlucht. Vul het offerte formulier in en ontvang drie offertes binnen 36 uur.

Werkwijze bij privé vliegen

1. Uw offerte aanvraag verzenden

Vul het offerte formulier in. Maak de keuze voor een privé jet / vliegtuig of een helikopter. Kies voor enkele vlucht, retour vlucht of meerdere vluchten. Vul de gewenste stad of luchthaven voor vertrek en aankomst in, de datum van vertrek en aankomst en het aantal passagiers. Completeer de offerte aanvraag met uw contact informatie en eventuele vragen en / of opmerkingen voor onze partners. Klik daarna op verzenden en u bent ‘airborne’.

Heeft u nu meteen een prijs nodig? WhatsApp of bel ons dan even.

2. Uw offerte aanvraag uitzetten

Het door u ingevulde offerte formulier is voor ons uw wensenlijst. Op basis van deze persoonlijke wensen selecteert Offerteprivejethuren.nl de partners die het meest geschikt zijn voor uw offerte aanvraag. Alleen bij deze partners wordt uw aanvraag uitgezet. Dit verzekert u van de scherpste prijzen en beste services. Hiervoor werken we samen met alle toonaangevende aanbieders van privé jets, vliegtuigen en helikopters uit heel Europa.

3. Binnen 36 uur 3 offertes

Binnen 36 uur ontvangt u van onze partners drie op maat gesneden offertes. Vergelijk de diverse offertes en kies op uw gemak voor de beste aanbieding. Na het maken van uw keuze doet u rechtstreeks zaken met de betreffende partner. Offerteprivejethuren.nl is namelijk geen broker of operator, maar een partnerplatform. Wij zetten uw offerte aanvraag alleen uit, bij onze partners die aan uw wensen kunnen voldoen. We berekenen aan u en onze partners dan ook geen fee of commissie.

Partners

Voordelen

Reviews