• Nederlands
  • Engels

UW VLUCHT REGELEN, ONZE KERNACTIVITEIT

Bij de eigenaren van Offerteprivejethuren.nl stroomt er van jongs af aan kerosine door de aderen. We zijn het gewend om via streng geselecteerde partners een offerte voor uw zakenreis, groepsreis of particuliere vlucht aan te vragen. Met deze kernactiviteit overtreffen we dagelijks de verwachtingen van een groeiende klantenkring. Met liefde en plezier verzorgen onze partners zo uw last-minute zakenreis naar Stockholm in een privé jet. Bezoekt u met zakenrelaties een Champions League wedstrijd in Manchester en zijn alle lijnvluchten volgeboekt? Via Offerteprivejethuren.nl vraagt u eenvoudig een offerte aan voor een privé vliegtuig voor grote gezelschappen. En als klap op de vuurpijl verzorgen onze partners ook uw rondvlucht in een helikopter boven het Rotterdamse of Antwerpse havengebied.

EFFICIËNT VLIEGEN IN UW EIGEN TIJD

Tijd is schaars in de burgerluchtvaart. Bij aankomst en vertrek is het de normaalste zaak van de wereld dat u veel tijd kwijt bent aan in- en uitchecken op een luchthaven. De flexibiliteit is bovendien ver te zoeken, omdat u vastzit aan vaste vliegtijden en bestemmingen. Soms bent u extra lang onderweg, omdat u een tussenlanding maakt. Als tijd voor u synoniem is aan geld, vraag dan via Offerteprivejethuren.nl een offerte aan voor een privé jet, een vliegtuig of een helikopter. Privé vliegen is veel aantrekkelijker dan een lijndienst. Wat betreft de luchthaven en het tijdstip van vertrek en aankomst, neemt u zelf het heft in handen. 15 minuten voor vertrek meldt u zich op de luchthaven. Tel uit uw winst in tijdsbesparing. Ook uw vleugels uitslaan? Verstuur het ingevulde offerte formulier en ontvang razendsnel 3 offertes in uw mailbox.

GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN PRIVÉ VLIEGEN

Met Offerteprivejethuren.nl komen talloze bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, Azië of het Midden-Oosten binnen handbereik. Als u kiest voor privé vliegen, geniet u aan boord van uw gehuurde toestel van uw privacy, rust en elkaar. Van lastige of opdringerige passagiers heeft u onderweg geen last. U kent uw reisgenoten immers van haver tot gort. Klagen over te weinig beenruimte is geen issue. Neem plaats in de luxueuze, leren zetel en bepaal zelf uw bioritme. Laat u meeslepen door een spannende thriller, geniet van een culinaire versnapering of bereid uw presentatie tot in de puntjes voor. Dankzij de gastvrije stewardessen en stewards van onze partners ontbreekt het u aan niks. Zo voelt u zich 8 kilometer boven de grond als een koning te rijk.

Werkwijze bij privé vliegen

1. Uw offerte aanvraag verzenden

Vul het offerte formulier in. Maak de keuze voor een vliegtuig of een helikopter. Kies voor enkele vlucht, retour vlucht of meerdere vluchten. Vul de gewenste stad of luchthaven voor vertrek en aankomst in, de datum van vertrek en aankomst en het aantal passagiers. Completeer de offerte aanvraag met uw contact informatie en eventuele vragen en / of opmerkingen voor onze partners. Klik daarna op verzenden en u bent ‘airborne’.

Heeft u nu meteen een prijs nodig? WhatsApp of bel ons dan even.

2. Uw offerte aanvraag uitzetten

Het door u ingevulde offerte formulier is voor ons uw wensenlijst. Op basis van deze persoonlijke wensen selecteert Offerteprivejethuren.nl de partners die het meest geschikt zijn voor uw offerte aanvraag. Alleen bij deze partners wordt uw aanvraag uitgezet. Dit verzekert u van de scherpste prijzen en beste services. Hiervoor werken we samen met alle toonaangevende aanbieders van privé vliegtuigen en helikopters uit heel Europa.

3. Binnen 36 uur 3 offertes

Binnen 36 uur ontvangt u van onze partners drie op maat gesneden offertes. Vergelijk de diverse offertes en kies op uw gemak voor de beste aanbieding. Na het maken van uw keuze doet u rechtstreeks zaken met de betreffende partner. Offerteprivejethuren.nl is namelijk geen broker of operator, maar een partnerplatform. Wij zetten uw offerte aanvraag alleen uit, bij onze partners die aan uw wensen kunnen voldoen. We berekenen aan u en onze partners dan ook geen fee of commissie.

Partners

Voordelen

Reviews