Een privévliegtuig huren via Offerteprivejethuren.nl

Wanneer u een privévliegtuig wilt huren kunt u kiezen uit een ruim aanbod van verschillende brokers en operators die klaarstaan om uw vlucht te verzorgen. Maar welke broker is het goedkoopst? En weet u wel zeker of u een bepaalde operator aan uw wensenlijst kan voldoen? Het enige wat u kunt doen is meerdere partijen benaderen voor een offerte aanvraag. Dat moet toch veel eenvoudiger kunnen? Dat dachten wij dus ook! Daarom brengt Offerteprivejethuren.nl meer dan twintig verschillende brokers en operators samen op een partnerplatform waar u per offerte aanvraag maar liefst drie op maat gesneden offertes ontvangt. Het enige wat wij doen is het selecteren van drie van onze partners die geschikt zijn om aan uw aanvraag te voldoen en de rest regelt u direct met onze partners zelf. Het verzenden van een offerte aanvraag is helemaal gratis en volledig vrijblijvend.

Uw vlucht volledig naar wens inrichten

Wanneer u een privé vliegtuig huurt, heeft u logischerwijs specifieke wensen waar een lijnvlucht niet aan voldoet. U wilt dicht bij uw eindbestemming landen of u wenst opgehaald te worden door een privé chauffeur en wilt graag een totaalpakket afnemen en van alle gemakken voorzien zijn. Onze partners zijn bekende partijen op het gebied van privé vliegtuig verhuur. En zij weten dan ook precies hoe ze uw reis moeten inrichten om aan al uw wensen te voldoen. De diverse toestellen van onze partners zijn geschikt voor vluchten van verschillende lengtes. Gaat u op reis met een groot gezelschap of heeft u een intieme reis met uw partner in gedachte? Wij zorgen ervoor dat u drie offertes ontvangt die perfect op wensen aansluiten. Onze partners hebben veel te bieden, van een goede maaltijd op de vlucht tot een volledige VIP-behandeling vanaf uw adres tot aan de eindbestemming. Laat ons weten van welke diensten u nog meer gebruik wilt maken, dan selecteren wij drie partners die hier perfect invulling aan kunnen geven.

Het comfort van een privévliegtuig huren

Wanneer u ervoor kiest om een privévliegtuig te huren verwacht u bepaalde comfort tijdens het reizen. Onze partners zorgen voor een onvergetelijke reis waarbij u versteld zult staan van het gemak en comfort waarmee u naar uw eindbestemming wordt gebracht. Arriveer een kwartier voor vertrek op de luchthaven en omzeil de drukte en wachttijden via een speciale VIP-terminal. Stap aan boord en zak heerlijk weg in de luxe stoelen met voldoende ruimte aan alle zijden. Vervolgens vliegt u rechtstreeks naar uw eindbestemming, geen onnodige stops, geen lange auto- of busreis vanaf het vliegveld en geen minuut verloren tijd. Doe een offerte aanvraag via Offerteprivejethuren.nl en vlieg binnenkort met een van onze partners naar een van de ruim 12.000 bestemmingen.

Werkwijze bij het huren van een vliegtuig

1. Uw offerte aanvraag verzenden

Vul het offerte formulier in. Maak de keuze voor een privé jet / vliegtuig of een helikopter. Kies voor enkele vlucht, retour vlucht of meerdere vluchten. Vul de gewenste stad of luchthaven voor vertrek en aankomst in, de datum van vertrek en aankomst en het aantal passagiers. Completeer de offerte aanvraag met uw contact informatie en eventuele vragen en / of opmerkingen voor onze partners. Klik daarna op verzenden en u bent ‘airborne’.

Heeft u nu meteen een prijs nodig? WhatsApp of bel ons dan even.

2. Uw offerte aanvraag uitzetten

Het door u ingevulde offerte formulier is voor ons uw wensenlijst. Op basis van deze persoonlijke wensen selecteert Offerteprivejethuren.nl de partners die het meest geschikt zijn voor uw offerte aanvraag. Alleen bij deze partners wordt uw aanvraag uitgezet. Dit verzekert u van de scherpste prijzen en beste services. Hiervoor werken we samen met alle toonaangevende aanbieders van privé vliegtuigen uit heel Europa.

3. Binnen 36 uur 3 offertes

Binnen 36 uur ontvangt u van onze partners drie op maat gesneden offertes. Vergelijk de diverse offertes en kies op uw gemak voor de beste aanbieding. Na het maken van uw keuze doet u rechtstreeks zaken met de betreffende partner. Offerteprivejethuren.nl is namelijk geen broker of operator, maar een partnerplatform. Wij zetten uw offerte aanvraag alleen uit, bij onze partners die aan uw wensen kunnen voldoen. We berekenen aan u en onze partners dan ook geen fee of commissie.

Partners

Voordelen

Reviews