• Nederlands
  • Engels

IDEALE OPLOSSING VOOR GROTERE GEZELSCHAPPEN

Als u met een groot gezelschap op pad gaat, is het huren van een privé vliegtuig een ideale oplossing. Via de experts van Offerteprivejethuren.nl vraagt u snel en eenvoudig meerdere offertes voor uw groepsreis aan. Het is geen probleem als u last-minute wilt vertrekken. Voor 1001 bestemmingen binnen en buiten Europa verzorgen onze partners comfortabele vluchten met een groot aantal verschillende privé vliegtuigen. Verzend het offerte formulier en u ontvangt vliegensvlug 3 offertes in uw mailbox. U doet rechtstreeks zaken met één van onze partners. En u betaalt dus geen extra fee of commissie. Twijfelt u nog? De kapitein van uw vlucht heet u graag welkom aan boord.

VLIEGEN IN UW EIGEN TIJD

Een vlucht met een gehuurd privé vliegtuig biedt volop voordelen. Allereerst bepaalt u zelf het tijdstip van uw vlucht en heeft u de keuze uit heel veel bestemmingen. Reguliere lijndiensten zitten vast aan een dienstregeling en vliegen vaak alleen op de grotere luchthavens. Als u landt, moet u overstappen op een andere vlucht, een taxi nemen of een huurauto regelen. Als u via onze partners een privé vliegtuig huurt, dan landt u ook op kleinere vliegvelden. Zo heeft u de garantie dat u zo dicht mogelijk bij uw reisbestemming van boord gaat. U hoeft ook niet lang in de rij te staan om in te checken of urenlang op uw bagage te wachten. Met een privé vliegtuig bespaart u veel tijd en voorkomt u onnodige rompslomp: voor, tijdens en na uw vlucht. De stewardessen begeleiden u graag naar uw businessclass stoel.

VEILIG EN COMFORTABEL REIZEN

Veiligheid reist met u mee. Ervaren piloten brengen u veilig naar elke gewenste bestemming binnen en buiten Europa. De luxe toestellen van onze partners worden goed onderhouden en voor elke vlucht uitgebreid gecheckt. Ongetwijfeld bent u gesteld op privacy, luxe en comfort aan boord? Dat komt goed uit. De stewardessen aan boord leggen u graag in de watten als u via de partners van Offerteprivejethuren.nl een privé vliegtuig huurt. De crew ziet er bovendien op toe dat u ongestoord kunt werken, lezen of ontspannen in een ruime, comfortabele stoel. Wilt u aan boord een uiltje knappen. Geen probleem. De bemanning zorgt ervoor dat u uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. Ook de catering is tot in de puntjes geregeld. Van tevoren kunt u uitgebreid uw culinaire wensen bespreken. Drinkt u graag een glaasje champagne bij de lunch?

Werkwijze bij het huren van een privé vliegtuig

1. Uw offerte aanvraag verzenden

Vul het offerte formulier in. Maak de keuze voor een vliegtuig of een helikopter. Kies voor enkele vlucht, retour vlucht of meerdere vluchten. Vul de gewenste stad of luchthaven voor vertrek en aankomst in, de datum van vertrek en aankomst en het aantal passagiers. Completeer de offerte aanvraag met uw contact informatie en eventuele vragen en / of opmerkingen voor onze partners. Klik daarna op verzenden en u bent ‘airborne’.

Heeft u nu meteen een prijs nodig? WhatsApp of bel ons dan even.

2. Uw offerte aanvraag uitzetten

Het door u ingevulde offerte formulier is voor ons uw wensenlijst. Op basis van deze persoonlijke wensen selecteert Offerteprivejethuren.nl de partners die het meest geschikt zijn voor uw offerte aanvraag. Alleen bij deze partners wordt uw aanvraag uitgezet. Dit verzekert u van de scherpste prijzen en beste services. Hiervoor werken we samen met alle toonaangevende aanbieders van privé vliegtuigen uit heel Europa.

3. Binnen 36 uur 3 offertes

Binnen 36 uur ontvangt u van onze partners drie op maat gesneden offertes. Vergelijk de diverse offertes en kies op uw gemak voor de beste aanbieding. Na het maken van uw keuze doet u rechtstreeks zaken met de betreffende partner. Offerteprivejethuren.nl is namelijk geen broker of operator, maar een partnerplatform. Wij zetten uw offerte aanvraag alleen uit, bij onze partners die aan uw wensen kunnen voldoen. We berekenen aan u en onze partners dan ook geen fee of commissie.

Partners

Voordelen

Reviews